Producent

Viña Valdivieso

Vinerna görs på vineriet i Lontue, Curico, under ledning av vinmakaren Brett Jackson. Brett är född och utbildad i Nya Zeeland, men har arbetat i den chilenska vinindustrin de senaste 15 åren. Huvudparten av Valdiviesos egna vingårdar ligger i Curico, men man har vingårdar även på andra håll i Central Valley. En stor del av druvorna kommer även från kontrakterade odlare, och man gör vin på druvor från Maule i söder till Casabanca i norr. De sista tio åren har man ryckt fram till en tätposition i Chiles vinindustri, genom en kompromisslös satsning på kvalitet. Den totala produktionen ligger på cirka 4 miljoner liter vin om året.

VALDIVIESO.COM

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close