Asiatisk tonfiskröra på rågbröd med chilipicklad gurka
Fisk

Asiatisk tonfiskröra på rågbröd med chilipicklad gurka

Älgfilé med selleripuré, vilt sky och rårörda bär
Kött

Älgfilé med selleripuré, viltsky och rårörda bär

Grillad avokado med tonfisk, soja, sesammajonnäs, stenbitsrom och shisokrasse
Fisk

Grillad avokado med tonfisk, soja, sesammajonnäs, stenbitsrom och shisokrasse

Kikärtsburgare med haloumi och sötpotatispommes
Hamburgare

Kikärtsburgare med halloumi och sötpotatispommes

Recept 30 resultat

sorbet med hallon i bubblande vin med glas
Dessert

Hallonsorbet med bubblande Asti

friterad glass med lingon och licor 43 i ett fint glas
Dessert

Friterad salt karamellglass smaksatt med kanel och rårörda lingon med Licor 43

annie hesselstad visar hur du gör en tryffel med cointreau
Dessert

Cointreautryffel med apelsin och nejlika

dessert med glass vit choklad och vinglas med flaska
Dessert

Glass med rostad vit choklad, hasselnöt och salt karamell

en bricka med ost, tunnbröd och honung
Dessert

Hemgjorda tunnbrödschips med Brillat Savarin och tryffelhonung

ett glas med chokladpannacotta och en flaska vin
Dessert

Chokladpannacotta med mascarpone, rostad pinjenöt och blåbär

en hög med kakor och irish coffe på toppen som dessert
Dessert

Irish Coffee

cheese cake på ett sommarbord
Dessert

Medelhavscheesecake med getost och jordgubbssalsa

jordgubbar glass och grädde
Dessert

Jordgubbsswiss

baked alaska
Dessert

Christin Kashous Baked Alaska med Licor 43

gin sorbet
Dessert

Hendrick’s-sorbet

en tallrik med sötpotatis
Hamburgare

Sötpotatispommes med chilimajonnäs, salladslök och krasse

Cointreau-doppad mandelkaka smaksatt med fänkål, vispad crème fraiche och syltade apelsinskal
Bakverk

Mandelkaka indränkt i Cointreau med crème fraiche och syltade apelsinskal

Mudcake med Cointreau-ganache, hallon och pistage
Bakverk

Mudcake med Cointreau-ganache, hallon och pistage

Yoghurtpannacotta med pumpa-mandel-muscovadocrumble, apelsinsorbet och Cointreau-marinerade apelsiner
Dessert

Yoghurtpannacotta med pumpa-mandel-muscovadocrumble, apelsinsorbet och Cointreau-marinerade apelsiner

Chokladmousse med salt karamell & hasselnötter
Dessert

Chokladmousse med salt, karamell & hasselnötter

Johan Jureskogs ”Hamburgare Choucroute Garnie”
Hamburgare

Johan Jureskogs ”Hamburgare Choucroute Garnie”

Vaniljpannacotta med limemarinerade jordgubbar
Dessert

Vaniljpannacotta med limemarinerade jordgubbar

Cheesecake i glas med GT-gelé
Dessert

Cheesecake i glas med GT-gelé

Tullamorepizza med mandel, chokladganasch och whiskydagg
Dessert

Tullamorepizza med mandel, chokladganache och whiskydagg

Kikärtsburgare med haloumi och sötpotatispommes
Hamburgare

Kikärtsburgare med halloumi och sötpotatispommes

en hamburgare vegansk
Hamburgare

Koreansk BBQ-burgare

dessert recept choklad fondant med ett glas och vin
Bakverk

Chokladfondant

hamburgare med sallad och på ett papper
Hamburgare

”Le Burger”

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close