Gå till sida Fem vita presenter till vitvinsälskaren! Inspiration Fem vita presenter till vitvinsälskaren!
Gå till produkt Vitt vin Tenuta di Montefoscoli Fontemaggiore Toscana Bianco 2021 (Toscana) 159 SEK 75 cl
Gå till sida Pannstekt röding med Sandefjordsås och kokt potatis Matrecept Pannstekt röding med Sandefjordsås och kokt potatis
Gå till sida Pepparstekt lammytterfilé med krämig risotto, rostade solrosfrön och bakad tomat Matrecept Pepparstekt lammytterfilé med krämig risotto, rostade solrosfrön och bakad tomat
Gå till sida Bakad röding med blomkål & palsternackspuré, spräckt sandefjordsås och rostad blomkål Matrecept Bakad röding med blomkål & palsternackspuré, spräckt sandefjordsås och rostad blomkål
Gå till sida Rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré, bränd syltlök, champinjon och råstekt brysselkål Matrecept Rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré, bränd syltlök, champinjon och råstekt brysselkål
Gå till sida Lyxig löjromsservering med brynt smörsmetana och potatiskrisp Matrecept Lyxig löjromsservering med brynt smörsmetana och potatiskrisp
Gå till sida Laxtartar på kavring med rostad kummin, rotselleri och citronsmetana Matrecept Laxtartar på kavring med rostad kummin, rotselleri och citronsmetana
Gå till sida Lammrostbiff Provencale med örtsmör, råstekt potatis och råstekta haricot verts Matrecept Lammrostbiff Provencale med örtsmör, råstekt potatis och råstekta haricot verts
Gå till sida Laxtartar på smörstekt toast med fänkål och forellrom Matrecept Laxtartar på smörstekt toast med fänkål och forellrom
Gå till sida Grillad havskatt, vitvinssås, fänkål och dillolja Matrecept Grillad havskatt, vitvinssås, fänkål och dillolja
Gå till sida Vildand med rotselleri, rödvinssky och skum gjord på Västerbottensost Matrecept Vildand med rotselleri, rödvinssky och skum gjord på Västerbottensost
Gå till sida Tournedos "Franccini" med rödlöksmarmelad och frittes Matrecept Tournedos "Franccini" med rödlöksmarmelad och frittes
Gå till sida Grillad lammentrecôte med wokade citron och rosmarinbönor Matrecept Grillad lammentrecôte med wokade citron och rosmarinbönor