Moules marinières med smak av Gotland

Fem variationer på Moules marinières

Att musslor är en stor favorit bland oss svenskar är känt sedan länge men att det inte är avancerat att tillaga dem är kanske en nyhet för många. Med Stefan Eckerts, köksmästare på Lisa Elmqvist i Östermalmshallen i Stockholm, recept vill Cave de Turckheim slå ett slag för kokta musslor och bevisa att det magiskt goda också kan vara lätt att tillreda. Samtidigt vill de visa den perfekta kombinationen mellan detta blötdjur och deras friska och aromatiska vin Turckheim Pinot Gris Réserve.

Recepten är beräknat till 4 personer

Smaklig spis!

Läs mer
tallrik med Moules marinières med smak av Thailand
Fem variationer på Moules marinières

Moules marinières med smak av Thailand

tallrik med Moules marinières med smak av Portugal
Fem variationer på Moules marinières

Moules marinières med smak av Portugal

tallrik med Moules marinières med smak av Normandiet
Fem variationer på Moules marinières

Moules marinières med smak av Normandie

tallrik med musslor Moules marinières
Fem variationer på Moules marinières

Moules marinières med smak av Medelhavet

Moules marinières med smak av Gotland
Fem variationer på Moules marinières

Moules marinières med smak av Gotland

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close