Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
En riktig fempoängare till helgens finmiddag. En klassisk kalvfilé med råraka. Rårakan lyckas du allra bäst med genom att inte ha bråttom. Låt den steka på medeltemperatur och lång tid – inte hög temperatur och kort tid som man lätt kan tro är vägen till framgång, men icke, det kommer bara att bränna fast din råraka i pannan. Likadant gäller den delikata såsen. Ta tid på er att låta den koka ner och koka ihop till de där djupa fina smakerna. Stor smakrikedom från torkade tomater och rödvinssås med hög syra här behöver maträtten ett elegant vin med generös fruktighet och gärna tydlig syra för att matcha maträtten. Smaklig spis!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.