Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Influenserna från olika länders kök noteras omgående i den sydafrikanska nationalrätten Bobotie (uttalas ba boor tea) men visst är det indiska med Madrascurryn det kanske mest framträdande. Vansinnigt gott är det hursomhelst och när den serveras med den obligatoriska blatjang, aprikoschutneyn, och gult kryddat ris så kräver det liksom ett rött vin som kan matcha alla intryck. Maträtten tillagas enkelt i ugn, ungefär som en lasagne och vinet till Bobotie, gå inte över ån efter vatten! Servera gärna ett vin med nationaldruvan pinotage för en komplett nationalrätt. Smaklig spis!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.