Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
När du är riktigt hungrig och vill njuta av en mastig middag måste du prova detta recept. Entrecôten och tryffelbearnaise gifter sig fint i munnen tillsammans med ett glas kraftigt italienskt vin. Att göra sin egen béarnaise imponerar på många så ta god tid på dig och följ recepet noga. När såsen är klar lägg kött och grönsaker på grillen som du har gjort iordning i förväg. Sedan är det bara att servera och njuta av god mat och gott vin med goda vänner. Smaklig spis!
Tipset: Det fungerar utmärkt att ersätta den färska tryffeln med en god tryffelolja. På bilden har vi använt oss av italiensk vintertryffel.
Av Smak i Bild.
Recept av Fredrik Sidoli och foto © Per Erik Berglund.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.