Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Har ni testat den amerikanska styckdetaljen top-blad? Den är förhållandevis ny i våra köttdiskar. I Sverige heter den fjäderbladsbog eller luffarstek. Den har hög fetthalt och är förhållandevis mör. Ta fram grillen och testa vårt recept med en sommarsallad och mascarponecreme. Använd alltid finsalt på kött innan tillagning. Detta ger en bättre fördelning på saltet. Peppra aldrig kött innan grillning då pepparn bränns och blir bitter i höga temperaturer. Ett smakfullt rött vin med extra allt är exakt vad som behövs till maträtten. Då händer mirakel i mötet med maträtten. Smaklig spis!
Av Smak i Bild. Recept av Fredrik Sidoli och foto © Per Erik Berglund.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.