Hur mycket ska man ha av ingredienserna och för Hur många? 😀
Finns det något godare än en mustig köttragu en kall och blåsig höstdag? Denna ragu är busenkel att göra och sköter sig själv men resultatet är magiskt; Comfortfood när den är som bäst med andra ord! I glaset häller du ett härligt fruktigt vin som möter maträttens fylliga smakrikedom. Smaklig måltid!
Det allra viktigaste redskapet i köket är utan tvekan dina egna smaklökar. Av den enkla anledningen så används här inga exakta mått utan receptet utgår snarare från”så här gör du” vilket får dig att smaka av, addera och smaka av igen tills du är nöjd med resultatet. Du lär dig helt enkelt allra bästa genom att prova dig fram och utmana dig själv istället för att följa färdiga mallar.
Hur mycket ska man ha av ingredienserna och för Hur många? 😀
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.