Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Lammfilé med getost. En gyllene kombination i smakriket. Det är något med de lantliga smakerna i denna rätt som gör att det fungerar så väl med ett lite moget rödvin till. Vi serverar getosten som en kräm så att den blir enklare att äta och fördela genom måltiden och en somrig och härligt potatissallad till.
Till lammfilé passar det utmärkt med ett smakrikt rödvin och gärna med lite mognad i aromerna. En Ripasso från norra Italien är just ett sådant vin. Genom processen det genomgår får vinet en ”snabbmognad” och samtidigt behåller sin fruktighet.
Letar du efter ett passande vin? Läs här hur du skall tänka med vin till lamm!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.