Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Till lammstek med örter, långtidsbakad vitlök och rostad rödvinspotatis är den klockrena kombinationen att servera samma fruktiga och koncentrerade ripassovin som i maträtten. En klassisk grundregel, samma vin i glaset som i maträtten. Lammsteken tillagas på ett traditionellt sätt: för att ta vara på all god smak från lammsteken låter vi potatisen steka med i samma form, tillsammans med lök, vitlök och ripassovin. Ripasso och Governo har samma tillverkningsmetod, en andra jäsning, Ripasso kommer från Valpolicella och Governo från Toscana. Buon Appetito!
Receptet är från Caroline i Köket
Letar du efter ett passande vin? Läs här hur du skall tänka med vin till lamm!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.