Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Lammytterfilén är vad vi brukar benämna ryggbiff från ett nötdjur. Men som ni förstår är lammfilén mycket mindre. På grund av dess storlek brukar vi oftast tillaga den hel och efter att den fått vila så skär vi upp den. Vi tycker ni skall laga den till 58 grader som motsvarar rare-medium. Vi vill gärna att lammköttet skall ha kvar sin karaktäristiska smak och den försvinner lätt om vi får upp den i för höga grader. Så var försiktiga.
Till detta en krämig risotto och bakade tomater. Låter det inte gott!?
Letar du efter ett passande vin? Läs här hur du skall tänka med vin till lamm!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.