Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Rödvinsbrässerad oxkind, detta är maträtten som smälter i munnen och tillsammans med ett smakrikt vin en himmelsk smakupplevelse. Ta god tid på dig, först ska köttet marineras i minst ett dygn och därefter ett långkok på 3-4 timmar. Köttet kommer att bli så mört och tillsammans med tillbehören potatispuré, bränd syltlök, champinjon och råstekt brysselkål är detta en väldigt saftigt rätt med enastående smaker. Vi väljer helt enkelt ett amaronevin till denna rätt. Vinet är fylligt, fruktigt och mycket smakrikt med en balanserad syra och sötma. Det behövs lite pondus i flaskan för att möta maträttens fylliga smakrikedom och vinets friskhet kommer att rena munhålan inför nästa tugga!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.