Måltid: Förrätt
topp bild på landskap

Förrätt

En bra middag börjar i princip alltid med en god förrätt. Förrätter är ett givet preludium som man ofta både enkelt och snabbt kan förbereda och ställa fram till sina gäster, och det har vi tagit fasta på i vårt urval. Med våra bästa förrättsrecept får du allt från enkla förrätter till lyxiga förrätter, oavsett om du vill njuta av en smaskig munsbit på egen hand, på tu man hand med nära och kära, eller om det vankas festliga förrätter för den fina middagsbjudningen.

Läs mer
samantha med pasta di mezzanotte Pasta Aioli Peperoncino
Pasta

Spaghettata di Mezzanotte – Pasta Aioli Peperoncino

en tallrik med tryffelpasta
Pasta

Tryffeldoftande pasta med svamp x 3

pasta i tallrik med en flaska vin
Pasta

Kantarellpasta med brynt smör och persilja

samantha med pasta funghi karl johansvamp
Pasta

Spaghettata di Mezzanotte – Funghi porcini

gubbröra med knäckebröd och skärbräda och ett glas med öl
Fisk

Gubbröra med matjessill och brynt smör

rödbeta med ost burrata och vinflaska med tallrik och plåt
Vegetariskt

Saltbakade rödbetor med rostade paranötter, burrata och timjansmör

waldorfsallad med äppel bröd
Bakverk

Waldorfsallad med äppelbröd

sallad grönkål på fat med vinflaska
Sallad

Grön & svartkålssallad med bakade citrusfrukter

fish taco på ett tallrik med ljusstake
Fisk

Fish taco med picklad lök och mangosalsa

små kantarellpajer med västerbottenost på en skärbräda med en flaska vin
Vegetariskt

Små kantarellpajer med västerbottenost

små mackor med mozzarella
Mackor

Toast med riven tomat, basilika och vispad buffelmozzarella

en råbiff på tallrik och en träbricka
Kött

Råbiff med örtolja, parmesan och picklad shalottenlök

en skål ramen med kyckling och en flaska vin
Kyckling

Kycklingramen med mungbönor och rostad lök

vietnamesiska springrolls på en tallrik med vinflaska
Fisk

Vietnamesiska springrolls med Salmalax och srirachamajonnäs

pasta med citron och mascarpone
Pasta

Spaghettata di Mezzanotte – Limone & Salvia

en paj med grönkål och rostade valnötter
Vegetariskt

Ost och grönkålspaj med balsamicodressad sallad och rostade valnötter

samantha gör pesto och pasta
Pasta

Pasta al Pesto

gör din egen pasta
Pasta

Spaghettata di Mezzanotte – Parmigiano

sofia henriksson lagar blinier

Blinier med kräm på västerbottensost, löjrom och rödlök

vit sparris på en tallrik med hollandaise och forellrom
Sås

Vit sparris med hemmagjord hollandaise och forellrom

svamprisotto
Vegetariskt

Risotto med parmesan och svartkål

en bakad rödbeta med blomkål på en tallrik
Vegetariskt

Rostad rödbeta med blomkålskräm, fetaost och brynt smör

Pilgrimsmussla
Skaldjur

Stekt pilgrimsmussla med karamelliserad grädde, chorizo och krasse

Lyxigt löjroms-tilltugg
Fisk

Lyxig löjromsservering med brynt smörsmetana och potatiskrisp

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close