Pasta al Pesto

Betyg (01 röst)

Kategori
Pasta
Antal
4
Tillagningstid
20 min

Beskrivning

Nu är Samantha tillbaka och gör en underbar liten pastarätt till oss. En rätt som du enkelt kan svepa ihop även om klockan är mycket och ni har varit ute och dansat eller varit på teater. Helt enkelt en pasta di mezzanotte. En midnattspasta. Receptet är enkelt. Lycka till.

Ingredienser

  • pasta
  • basilika
  • vitlök
  • olivolja
  • citron
  • pinjenötter
  • parmesanost

Tillagning

  1. Sätt på vattnet till pastan
  2. Ta fram en mortel eller en matberedare
  3. Gör din pesto som Samantha gör i videon
  4. Rör ner ost i peston
  5. När pastan är färdigkokt - rör ihop och garnera med ost och några pinjenötter

Rekommenderad dryck

en flaska barolo

Luna di Mezzanotte Barolo DOCG 2018 (It)

Luna di Mezzanotte Barolo är gjort på 100 % Nebbiolo. Det har en granatäppelröd färg med inslag av purpur. Stilen...
Pris: 189:- (75 cl)
en flaska luna di mezzanotte barbera

Luna di Mezzanotte Barbera d’Alba DOC 2019 (It)

Luna di Mezzanotte är gjort på 100 % barbera. Det har en ungdomlig stil med en markerad och bärig doft. I smaken...
Pris: 129:- (75 cl)

Kommentarer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Relaterade matrecept

Recept på krämig tryffelpasta med ruccola och parmesan
Pasta

Krämig tryffelpasta med ruccola och parmesan

pasta med ost lasagne
Pasta

Lasagne con taleggio e porcini

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close