Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Hemmagjort ravioli med skogssvamp, brynt smör, marconamandel och rosmarin. Tidskrävande maträtt men definitivt värt allt jobb! Det blir otroligt gott och mycket enklare än du tror. Det viktigaste är att pastadagen får massor av kärlek för den ska knådas med omsorg. Se till att degen blir smidig, för en torr deg håller inte ihop i pastamaskinen. När degen vilat klart i kylskåpet så börjar det roliga, att kavla ut pastadegen med maskin eller för hand med kavel. Hett tips, placera klara ravioli var för sig på en torr och mjölad handduk, innan de åker ned i kastrullen. Koka inte allt för många på en gång. Det är en härlig tillfredsställe att få bjuda på hemmagjord pasta. Till denna klassiska pastarätt bjud på ett vin från Piemonte, en region där druvorna barbera och nebbiolo dominerar, som skapta för att matcha fylliga maträtter. Testa till exempel Luna Di Mezzanotte! Buon appetito!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.