Tillfälle: Påskmat
Påskmat

Påskmat

Här hittar du några passande och inspirerande rätter till Påsk. Helgen är ju lite av vårens Kick-Off och en helg där vi är ute mycket – så se till att välja rätter du kan förbereda!

Här har vi samlat några spännande rätter som vi tror kan passa utmärkt att förbereda och som samtidigt ser så där underbara ut! Lycka till och njut av en lång och ljus helg.

Läs mer
Johanna westman dekorerar ägghalvor

Deviled Eggs och amerikansk majonnäs med Johanna Westman

ägg som är perfekta

Lär dig koka perfekta ägg med Johanna Westman

potatisfåffla på bord med ett glas bubbel och vitt vin

Potatisvåffla med löjrom, smetana, rödlök och dill

annie hesselstad visar hur du gör en tryffel med cointreau
Dessert

Cointreautryffel med apelsin och nejlika

gubbröra med knäckebröd och skärbräda och ett glas med öl
Fisk

Gubbröra med matjessill och brynt smör

en paj med grönkål och rostade valnötter
Vegetariskt

Ost och grönkålspaj med balsamicodressad sallad och rostade valnötter

Laxtartar på kavring
Fisk

Laxtartar på kavring med rostad kummin, rotselleri och citronsmetana

Nässelsoppa med vaktelägg och gräslöksblommor
Soppa

Nässelsoppa med vaktelägg och gräslöksblommor

grillad entrecote med salviasmör på tallrikar
Kött

Grillad entrecôte med salviasmör och panzanella

färdig lammstek
Kött

Parmesanspäckad lammstek med rostad rödvinspotatis

Lammrosbiff Provencale med örtsmör, råstekt potatis och råstekta haricot verts
Kött

Lammrostbiff Provencale med örtsmör, råstekt potatis och råstekta haricot verts

Laxtartar på smörstekt toast med fänkål och forellrom
Fisk

Laxtartar på smörstekt toast med fänkål och forellrom

Kalvfile med råraka, semitorkad tomat och rödvinssås
Kalv

Kalvfilé med råraka, semitorkad tomat och rödvinssås

Sotad lax med pac choi och brynt sojasmör
Fisk

Sotad lax med pak choi och brynt sojasmör

Grillad lammfile med örtolja, rostad potatis och mojo rojo
Kött

Grillad lammfilé med örtolja, rostad potatis och mojo rojo

Pralin med saltkolatryffel smaksatt med Cointreau
Bakverk

Pralin med saltkolatryffel smaksatt med Cointreau

Cointreau-doppad mandelkaka smaksatt med fänkål, vispad crème fraiche och syltade apelsinskal
Bakverk

Mandelkaka indränkt i Cointreau med crème fraiche och syltade apelsinskal

Mudcake med Cointreau-ganache, hallon och pistage
Bakverk

Mudcake med Cointreau-ganache, hallon och pistage

Yoghurtpannacotta med pumpa-mandel-muscovadocrumble, apelsinsorbet och Cointreau-marinerade apelsiner
Dessert

Yoghurtpannacotta med pumpa-mandel-muscovadocrumble, apelsinsorbet och Cointreau-marinerade apelsiner

GRILLAD LAMMENTRECOTE MED WOKADE CITRON- OCH ROSMARINBÖNOR
Kött

Grillad lammentrecôte med wokade citron och rosmarinbönor

Asiatisk tonfiskröra på rågbröd med chilipicklad gurka
Fisk

Asiatisk tonfiskröra på rågbröd med chilipicklad gurka

Chokladmousse med salt karamell & hasselnötter
Dessert

Chokladmousse med salt, karamell & hasselnötter

Krustader med chèvre-creme, fikon, balsamvinäger och krasse
Vegetariskt

Krustader med chèvre-creme, fikon, balsamvinäger och krasse

Lammfilé med rödvinssås, bakad spetskål, tryffelmanchego och hasselnöt
Kött

Lammfilé med rödvinssås, bakad spetskål, tryffelmanchego och hasselnöt

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close