Italiensk böndipp med canellini & persilja

Italiensk böndipp med canellini & persilja

Betyg (0 röster)

Kategori
Vegansk
Tillfälle
Brunch

Beskrivning

En smakrik och smörig dipp på Cannellinibönor. Som en hummus med italienska smaker.  Perfekt till en sallad eller bruschetta.

Recept & foto: Kristin Johansson

Ingredienser

  • 1 burk cannellini
  • en knippe persilja
  • 1 citron, zest och juice
  • 1/2 rödlök
  • 1 solovitlök
  • 2 msk olivolja
  • salt & peppar

Tillagning

  1. Mixa samman och smaka av.

Rekommenderad dryck

Aperol (It)

Namnet Aperol säger allt: Aperol är den perfekta aperitifen. Ljust orange med en bitterljuv och söt smak. Receptet...
Pris: 179:- (70 cl)
Cinzano Prosecco Gran Cuvée

Cinzano Prosecco Gran Cuvée (It)

Doften är friskt äpplig, med inslag av citrus och mandel. Smaken torr, mycket fräsch med toner av äpple, persika...
Pris: 109:- (75 cl)

Kommentarer

Relaterade matrecept

Rödbetstartar med äpple, machésallad med honungscitronette och mandel
Vegansk

Rödbetstartar med äpple, machésallad med honungscitronette och mandel

Honungsrostade borlottibönor
Vegansk

Honungsrostade borlottibönor

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close