Aviation

Aviation är en av de cocktails som har ett långt och brokigt förflutet, men det är en fantastisk klassisk cocktail som alltid är värt att återkomma till när möjligheten uppstår.

Bloody Mary

Bloody Mary är både älskad och hatad. En färgstark personlighet som inte stryker någon medhårs. Vodka, tomatjuice och kryddor. Ofta med en selleristjälk nedtryckt. Vill du göra din Bloody Mary riktigt speciell så är ett hett tips att tillaga tomatjuicen på egen hand. Namnet sägs komma från den katolska drottningen Maria I av England, som […]

Hot 43 Shot – Hot Shot

Vad är enklare och roligare att bjuda på än en klassisk varm shot - en Hot Shot

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close