en flaska Shake-It Mixer Mango

Shake-It Mixer Mango

50 cl
99:-

Med Shake-It Mixer Mango kan du uppdatera dina favoritdrinkar, och ta dem till en ny nivå! Shake-It Mixer Mango har en fyllig smak av solmogen mango och innehåller naturliga smakämnen. Mango-mixern kan användas till drinkar och bål med eller utan alkohol. Eller varför inte piffa upp ett glas vatten och ge det en tropisk smak av mango?

Shake-It Mixer Mango passar även som smaksättare i frostings, smoothies, milkshakes, lemonader och desserter – och ger en härlig färg.

Tillverkad i Köpenhamn med helt naturliga smaker

Shake-it kan du köpa på Delitea

Läs mer

Kommentarer

shake it

Inspiration

Mango Mojito Mocktail

Easy Mango Mocktail

Relaterad sprit

en flaska Shake-It Mixer Lime juice

Shake-It Mixer Lime juice (Da)

Lime är en viktig komponent i många drinkar, t.ex. Mojito, Gin&Tonic, Margarita, Caipirinha och Gimlet. Shake-It Mixer...
Pris: 99:- (50 cl)
en flaska Shake-It Mixer Suger Cane

Shake-It Mixer Suger Cane (Da)

Shake-It Mixer Sugar Cane / Sockerlag är en baskomponent i många drinkar. I en klassisk Margarita, Moijto, Caipirinha...
Pris: 99:- (50 cl)
en flaska Shake-It Mixer Grenadinec

Shake-It Mixer Grenadine (Da)

Shake-It Mixer Grenadine är en drinkmixer som används i många klassiska drinkar, som San Francisco, Rosa Pantern och...
Pris: 99:- (50 cl)
en flaska Shake-It Mixer Strawberry

Shake-It Mixer Strawberry (Da)

Vill du uppdatera dina favoritdrinkar och ta dem till en ny nivå? Med Shake-It Mixer Strawberry kan du blanda somrigt...
Pris: 99:- (50 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close