en flaska Shake-It Mixer Strawberry

Shake-It Mixer Strawberry

50 cl
99:-

Vill du uppdatera dina favoritdrinkar och ta dem till en ny nivå? Med Shake-It Mixer Strawberry kan du blanda somrigt goda drinkar, och ge din egen twist till en Sangria eller klassikern Strawberry Daiquiri.

Shake-It Mixer Strawberry har en vuxen smak av röda, mogna jordgubbar – en fräsch och modern mixer som passar till smaksättning av drinkar med eller utan alkohol. Jordgubbs-mixern kan även användas för att ge smak till desserter, frostings, smoothies, bål och milkshakes.

Tillverkad i Köpenhamn med helt naturliga smaker.

Ingredienser: Vatten, socker (granulerad sackaros & invertsocker sirap), jordgubbs/jordbærjuice från koncentrat (27%), syra: citronsyra, naturlig arom, svart/sort morots/gulrots extrakt, koncentrat av safflor, konserveringsmedel: kaliumsorbat & natriumbensoat.

Näringsinnehåll per 100ml:
Energi 942 kJ/225 kcal
Fett 0g
Varav mättat fett 0g
Kolhydrater 54g
Varav sockerarter 54g
Protein 0g
Salt 0,02g

Shake-it kan du köpa på Delitea

Läs mer

Kommentarer

shake it

Inspiration

Strawberry Basil Smash Mocktail

Strawberry Basil Smash Mocktail

Strawberry Daiquiri

Relaterad sprit

en flaska Shake-It Mixer Lime juice

Shake-It Mixer Lime juice (Da)

Lime är en viktig komponent i många drinkar, t.ex. Mojito, Gin&Tonic, Margarita, Caipirinha och Gimlet. Shake-It Mixer...
Pris: 99:- (50 cl)
en flaska Shake-It Mixer Mango

Shake-It Mixer Mango (Da)

Med Shake-It Mixer Mango kan du uppdatera dina favoritdrinkar, och ta dem till en ny nivå! Shake-It Mixer Mango har en...
Pris: 99:- (50 cl)
en flaska Shake-It Mixer Suger Cane

Shake-It Mixer Suger Cane (Da)

Shake-It Mixer Sugar Cane / Sockerlag är en baskomponent i många drinkar. I en klassisk Margarita, Moijto, Caipirinha...
Pris: 99:- (50 cl)
en flaska Shake-It Mixer Grenadinec

Shake-It Mixer Grenadine (Da)

Shake-It Mixer Grenadine är en drinkmixer som används i många klassiska drinkar, som San Francisco, Rosa Pantern och...
Pris: 99:- (50 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close