luxardo limoncello nigab

Luxardo Limoncello

Gul färg. Mycket stor och frisk doft med tydlig karaktär av citron, citronskal och lime. Söt, fruktig och mycket frisk smak av citron och citronskal.

Limoncello är en italiensk specialitet som de senaste tio åren vunnit allt större popularitet runt om i världen. Limoncello från Luxardo utmärker sig genom sin mycket intensiva och rena citronsmak, och den görs uteslutande på solmogna citroner, socker och sädessprit, utan tillsatts av aromämnen.
Att Luxardo Limoncello är gjord helt på naturliga råvaror betyder att den innehåller naturliga oljor från citronen, vilka kan lägga sig som en lätt beläggning på insidan av flaskans hals. Detta är alltså ett kvalitetstecken, och beläggningen löses lätt upp genom att vända flaskan upp och ned några gånger.

Limoncello avnjutes iskall efter maten eller serverad som en drink on the rocks. Det är också mycket gott att hälla en skvätt Limoncello på vaniljglass.

Läs mer

Kommentarer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

luxardo flaskor

Företaget Luxardo etablerades 1821 och är fortfarande i familjen Luxardos ägo. Luxardo är en av de äldsta europeiska producenterna av likör och låg fram till andra världskriget i staden Zara i det som idag är Slovenien. Under kriget förstördes fabriken helt och man flyttade då verksamheten till Torreglia i Veneto i norra Italien. Luxardos varumärken levereras över så gott som hela världen. Man producerar idag alla…

luxardo bitter flaska

Luxardo Bitter Bianco (It)

Stor och generöst fruktig doft av bittra örter, kryddor och apelsiner. Söt och aromatisk karaktär. ...
Pris: 241:- (70 cl)
luxardo triplum flaska

Luxardo Triplum (It)

Klar färg. Stor, fruktig doft med karaktär av citrusskal, inslag av örter. Mycket söt, simmig smak med karaktär av...
Pris: 339:- (70 cl)

Relaterad sprit

jägermeister

Jägermeister (Ty)

Det finns ingen lika välkänd och ikonisk alkoholdryck som Jägermeister. Det är svårt att tänka sig en enda skidort...
Pris: 299:- (70 cl)

Licor 43 (Sp)

Klar gul färg. Kryddig doft med tydlig karaktär av vanilj. Simmigt söt, aningen kryddig smak med tydlig karaktär av...
Pris: 220:- (50 cl)
Jägermeister Scharf

Jägermeister Scharf (Ty)

Jägermeister Scharf är en iskall shot med en ingefärssmäll som får vilken barkväll som helst att explodera. Scharf...
Pris: 299:- (70 cl)
en flaska cointreau likör

Cointreau (Fr)

Cointreau har en markant doft av bittersöta apelsiner. Under den behagliga apelsinsötman ligger en mer robust nästan...
Pris: 326:- (70 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close