ett glas med is och drink
Producent

Averna

  • Averna Amaro är starkt förknippat med Sicilien och sägs ha samma färg som den sicilianska solnedgången, etiketten har däremot tagit sin färg från Siciliens berömda apelsiner.
  • De gamla munkarnas recept tros ha vandrat ner till Sicilien från Normandie
  • Amaro betyder på bitter på italienska
  • I dag är Averna Amaro närmast en basvara i många italienska hem
  • En TV-reklam från 1984 har blivit kultstämplad i Italien, och melodin som användes är än i dag förknippad med varumärket
  • I dag tillverkas en rad varianter av Averna, familjens egendomar omfattar även vinodlingar

AVERNA – HEMSIDA

AVERNA – FACEBOOK

AVERNA – INSTAGRAM

 

Drycker

averna amaro bitter flaska nigab

Averna Amaro (It)

Averna Amaro har en mycket sammansatt doft.. Först välkomnar de klassiska citrustonerna men under dem kommer lager på...
Pris: 329:- (70 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close