sailor jerry rum
Producent

Sailor Jerry Rum

Sailor Jerry rum är en kryddig, stark och kaxig upplevelse, baserad på gamla karibiska sjömansrecept. Sailor Jerry, eller Norman Collins, som han egentligen hette, är en legend inom tatueringskonsten, lika mycket stilbildare och inspiratör som Elvis och Rolling Stones tillsammans. Sailor Jerry har kallats the “Father of the old school tattoo”. I dag är Sailor Jerry både ett begrepp och ett varumärke. För att hedra konstnären togs en kollektion kläder fram med samma attityd och rock n’ roll-känsla som Sailors verk. I dag har varumärket vuxit och Sailor Jerrys namn finns numera på en lång rad produkter, alla med ett gemensamt, ett genuint hantverk och ett stort mått av kaxig självsäkerhet.

Lär dig mer om rom i vår dryckesskola.

SAILORJERRY.COM

SAILOR JERRY FACEBOOK

Inspiration

Hellfire

Drycker

sailor Jerry Spiced Rum

Sailor Jerry Spiced Rum (US)

Torr och söt med inslag av julkryddor, svartpeppar, gräddkola. Eftersmaken är är lång och har en tydlig kryddig ek.
Pris: 299:- (70 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close