skyy
Producent

SKYY Vodka

SKYY Vodka, i den karakteristiska kornblåa flaskan, är i dag ett av de starkast växande vodkamärkena i världen. Detta trots att den bara existerat sedan 1992. Redan från början var målet att SKYY skulle vara den renaste vodkan som går att få tag på.

INSPIRERAD AV INNOVATION
Vår början motiverades av en mans sökning efter en bättre martini. Lösningen var i teorin enkel: Börja med en bättre vodka. En uppfinningsrik entreprenör och ingenjör som aldrig tog ”nej” , han satte sig för att skapa en superior vodka med färre orenheter och oöverträffad kvalitet. SKYY skapar den ultimata vodkan för en klassisk vodka martini eller vodka soda.

DRIVNA AV FRAMSTEG
SKYY är en av de första vodkan gjorda av amerikanska korn och vatten och använder en innovativ patenterad fyrdubbel destillation och trippelfiltreringsprocess.

  • Fyrdubbel kolonndestillation tar bort majoriteten av föroreningar till en nivå som vi kallar SKYY Grade.
  • Trippelfiltreringen ger en citrusaktig, kryddliknande doft som skapar en prisbelönt, jämn och skarp vätska, oförändrad i över 20 år.
  •  SKYYs egenutvecklade process ger en torr kropp med anis- och koriandernoter med en svag pepparaktig slutnot.

Lär dig mer om vodka

Inspiration

vodka glas nigab

Allt om vodka – den nordliga drycken

glas med shot. Kamikaze

Kamikaze

espresso martini glas med drink

Espresso Martini

drinken white russian

White Russian

Drycker

en flaska skyy vodka passion fruit

SKYY Infusions Passionfruit (US)

SKYY Infusions är en unik vodka smaksatt endast med naturella smaker från färska frukter.
Pris: 299:- (70 cl)
en flaska skyy vodka

SKYY Vodka (US)

SKYY har en vattenklar färg. Doften och smaken har en ren och mjuk sädeskaraktär.
Pris: 289:- (70 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close