Vilarnau Tävling glas

Vinn fyra vackra glas från Vilarnau till vårens fester!

Många har frågat oss om de vackra glasen vi använder i bilderna till Vilarnau. De kommer från LSA Int. och är handblåsta. Nu har vi några som står och väntar på nya ägare lagom till våren. Prenumerera på vårt nyhetsbrev  och svara på den enkla frågan nedan så är ni med och tävlar om fyra tjusiga glas. Vi har i denna omgång total 12 glas så tre glada vinnare skall koras och tävlingen håller på till den 7 april! Lycka till!

Druvorna till Vilarnau odlas i norra Spanien, strax väster om en av landets största städer. Vilken?

Dina uppgifter

Godkännande

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab