Vinn två biljetter till En Öl & Whiskymässa i Göteborg

Den 12-13 april går En Öl & Whiskymässa av stapeln i Göteborg. Vi kommer att vara där med massor av whisky och whiskey. Under två dagar finns det över 1200 oliks sorters whisky att prova på mässan och i vår Glenfiddich-monter finns klassiker såsom nyheter att prova.

Vill du komma och besöka mässan? Vi har 10 biljetter till fredagen den 12:e du kan tävla om – så totalt fem vinnare à två biljetter.

Svara på frågan nedan och var med i tävlingen. Hoppas vi ses!

Glenfiddich ligger beläget i en vacker dal i norra Skottland. I vilket område?

Dina uppgifter

Godkännande

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab