Whiskey Sour

Den klassiska Whiskey Sour-drinken blev oerhört populär under förbudstiden i Amerika. Den är så klassisk att den t.o.m. har en egen dag då den dricks och firas: 25 augusti. Dock såg drinken barernas gas-ljus redan på 1880-talet. Drinken kan serveras antingen i ett tumblerglas med is eller silas upp i ett cocktailglas.

New York Sour

Detta är en klassisk whisky sour med bourbon med lite goda och spännande tillägg. T.ex. äggvita ger drinken mer textur och ett snyggt skum och rödvinet en snygg och spännande färgskiftning. Ursprunget till New York Sour som drink är såklart amerikansk med tanke på dess namn. Drinknördar spårar den dock tillbaka till Chicago och så […]

Aperol Spritz

Detta är en numera norra Italiens mest serverade drink och det kan man förstå när man dricker den en varm dag på en uteservering, altan eller på sin balkong.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close