Tre såser till din grillade fisk

Letar du efter tre dippsåser som passar perfekt till din grillade fisk? Här tipsar vi om tre olika och smakrika såser som du kan förbereda i god tid innan gästerna kommer. Hoppas det smakar.

Hot 43 Shot – Hot Shot

Vad är enklare och roligare att bjuda på än en klassisk varm shot - en Hot Shot

Svensk midsommar med smak av Toscana

Ett underbart midsommar-recept skapat av Linnéas Skafferi. En lunch eller sommarmiddag med smak av Toscana. Linnéa hittar ni här: https://linneasskafferi.se

Hendrick´s Gin och Tonic

Fyll ett glas med is. Häll i Hendrick's Gin och Tonic samt dekorera med gurkskivor.

Pornstar Martini

En av de mest googlade drinkreceptet av alla cocktails du kan hitta. Trots det provocerande namnet är det en väldigt uppskattad drink och mycket instagramvänlig med ett liten shot prosecco vid sidan av. Busigt att beställa, god att dricka och rolig att fota.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close