nigab vin sprit dryck flaskor
Filter

Mousserande - Rött

Mousserande rött vin är en tämligen ovanlig vintyp som har vuxit i betydelse de senare åren I länder som Italien, Australien och Portugal satsar man en hel del på att utveckla sådana viner. Inte minst är Sparkling Shiraz från Australien och italienska Lambrusco intressanta mousserande viner. Mousserande rödviner kan göras av alla blå druvsorter, de får i regel sin andra jäsning på ståltank. Vinerna får ofta karaktär av röda eller mörka bär. Dessa viner är i regel goda som aperitif eller som bas i en somrig Sangria. Passar till enklare plockmat, snittar och frukter.

Läs mer
Lambruscio Farfalle

Riunite Lambrusco Farfalle (It)

Lambruscio Farfalle har den där jordgubbssaftiga tonen som kännetecknar Lambrusco. Det är ett friskt och bubblande...
Pris: 79:- (75 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close