piemonte_vingård_landskap
Producent

Burlotto Gian Carlo

Burlotto Gian Carlo är ett familjeföretag, grundat i början på 1900-talet, som sedan 2013 drivs av Gian Carlo Burlotto och hans son Gianluca. Totalt förfogar de över 10 hektar vingårdar runt Verduno, i hjärtat av Barolo, och vinerna säljs under varumärket Cascina Massara. Förutom nebbiolo odlar man även barbera, dolcetto, favorita och pelaverga. Av den sistnämnda är man en av endast 11 producenter.

Drycker

massara barolo nigab

Burlotto Barolo Cascina Massara 2013 (It)

Från Verduno, en av de främsta byarna som ingår i Barolo DOCG. Området Verduno kommer ofta i skuggan av det...
Pris: 379:- (75 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close