lolea sangria nigab
Producent

Lolea

Lolea blandades för första gången 2013 av ett kamratgäng som ville göra en högklassig sangria. Idén var att använda bra viner, utan tillsatser och konserveringsmedel istället för de enkla bordsviner som ofta får vara bas i Sangria. På bara fyra år blev Lolea en stor försäljningsframgång och etablerades på marknader i fler än 60 länder. 2018 sålde de fyra spanska grundarna varumärket till Zamora Company som är verksamma i många länder och representerar ett stort antal välkända dryckesmärken. Zamora är ett familjeföretag som grundades av tre syskon Zamora 1946 kring deras egenblandade Licor 43, som snabbt blev en stor succé på marknader över hela världen.

Inspiration

tre anitpasto i skålar

Tre gånger antipasti

Tapas med grillad rödräka, citronmajonnäs på grillad baguette, manchego och chark

Tapas med grillad jätteräka, citronmajonnäs på grillad baguette, manchego och chark

bruschetta med paprika och rödlök

Bruschette med grillad paprika

Bresaola med semitorkad tomat och kapris

Bresaola med semitorkad tomat och kapris

Drycker

Lolea N°2 White

Lolea N°2 White (Sp)

Lolea N°2 White är en Sangria Blanca gjord på vitt vin. Sangria är vanligen röd, men på senare år har vita...
Pris: 129:- (75 cl)
lolea red sangria nigab

Lolea N°1 Red (Sp)

Lolea N°1 har en ljust purpurröd körsbärston med lätt pärlande bubblor. I doften möter ett frisk ungt rött vin...
Pris: 129:- (75 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close