piemonte_vingård_landskap
Producent

Nada Giuseppe

År 1900 köpte en förfader till Giuseppe Nada en vingård, en fruktträdgård och ett litet hus på en brant sluttning i Treiso i hjärtat av Barbaresco. Vingården låg i Casot, och säljaren var den inte helt okända vinfamiljen Gaja.

År 1964 beslutade sig Giuseppes pappa för att själv göra vin på en del av sina druvor, istället för att bara sälja dem vidare, och investerade i ett eget vineri i källaren på huset. Det skulle visa sig vara ett förutseende beslut, då DOC Barbaresco skapades bara två år senare.

Drycker

barbaresco nada

Nada Barbaresco Casot 2016 (It)

År 1900 köpte en förfader till Giuseppe Nada en vingård, en fruktträdgård och ett litet hus på en brant sluttning...
Pris: 299:- (75 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close