Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Länge sålde familjen enbart sina viner till den franska marknaden. Paul Sapin odlar inte vin på egna vingårdar utan köper upp viner ifrån framförallt Frankrike, men även andra delar av världen, som de sedan buteljerar under egna etiketter. Paul Sapin förfogar över en av världens modernaste tappningsanläggningar, där man buteljerar cirka 38 miljoner flaskor vin årligen. En stor del av tappningen sker på PET-flaska. I samarbete med forskningscentret TCCAP har man utvecklat ett unikt treskiktsmaterial i PET och nylon som är särskilt anpassat för vin. Det har fullvärdiga barriäregenskaper och påverkar inte vinets smak och arom. I Sverige är dessa flaskor belagda med pant.
Ett miljömässigt yttre kräver också ett ekologiskt inre resonerar Paul Sapin och väljer att låta sin viner produceras av ekologiskt odlade druvor.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.