vingård i chile i solnedgång
Producent

Viña del Pedregal

Viña del Pedregal är till 100 % familjeägt. För driften ansvarar José Manuel och Andrés del Pedregal. Familjen de Pedregal är mycket betydelsefulla i den chilenska vinindustrin och deras vineri räknas till ett av Chiles tio främsta. Idag producerar de ett tjugotal olika vintyper varav cirka 95 procent exporteras.

Inspiration

Vingård i Chile

Om vinlandet CHILE

sauvignon blanc vingård vinstock druvor

Sauvignon blanc – som en daggfrisk sommarmorgon

Drycker

Carta Vieja Sauvignon Blanc 2019 (Ch)

Sauvignon Blanc är ett vin med härliga toner av grapefrukt, krusbär och sommarsköna aromer av gräs, svarta...
Pris: 69:- (75 cl)

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close